FUN RADIO 95.3

Boka radioreklam

Lokalt, offensivt och effektivt

Köp radioreklam på FUN RADIO 95.3 och driv försäljning, bygg varumärke och berätta historien om ditt företag. Våra lyssnare finns i Malmö, Lund och hela sydvästra Skåne. Med över 20 års erfarenhet av effektiv radioreklam hjälper vi dig hela vägen från idé och ljudproduktion till framgångsrik kampanj.

Köpstark målgrupp

FUN RADIO-lyssnarna tillbringar stora delar av dagen med radion som sällskap. Enkelt beskrivet kan man säga att de befinner sig mitt i livet, de jobbar, är bilburna och har oftast familj. Undersökningar visar att det är denna målgrupp som har allra högst konsumtion. Denna köpkraft och rörlighet kan du som annonsör dra stor nytta av.

Vad tycker kunderna?

Vi jobbar mycket med lokal annonsering och gänget på FUN RADIO 95.3 erbjuder en helhetslösning: säljande idéer, snygg produktion och kraftfullt genomförande av allt som rör radio. Tillsammans ser vi till att “das Auto” fortsätter vara starka på marknaden med sitt breda program.
MATS NILSSON, Försäljningsschef, Volkswagen Din Bil Lund

FUN RADIO 95.3 är stationen som inte bara erbjuder riktigt bra musik och reklamspotar utan även en stor portion kreativitet i redaktionell miljö. Vi som kund får en helt annan exponering än på andra stationer. Dessutom är medarbetarna serviceinriktade, positiva, professionella i kundkontakt såväl som ljudproduktion.
ANNA SVENSSON, Marknadskommunikatör, Folkuniversitetet Malmö, Lund, Trelleborg

Kontakta oss

Telefon: 040-60 75 750

Mail: reklam@funradio.se

Toppen